Name
Email
0


Produsele se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la livrare. Restituirea produselor se va face in ambalajul original, fara a fi deteriorate sau utilizate, cu etichetele originale. Puteti restitui produsele prin intermediul oricarei firme de curierat (nu acceptam coleta trimise prin Posta Romana). Taxele de transport aferente returului vor fi suportate de cumparator.

Produsele sigilate nu vor fi primite desigilate. Este necesara si dovada achizitiei – copia facturii. Va rugam sa trimiteti coletul cu confirmare de primire. Veti primi contravaloarea produselor returnate in termen de 10 de zile lucratoare de la data primirii pachetului. Se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile de livrare.

Din pacate, nu putem schimba produsele achzitionate de Dvs. Daca sunteti interesat de alta marime puteti intra pe site si, in functie de disponibilitatea produsului dorit, puteti sa plasati o noua comanda.

Va rugam sa ne trimiteti in email pe adresa contact@heybaby.ro in care sa ne anuntati ca doriti sa efectuati un retur si sa ne comunicati contul bancar.

Adresa de returnare:

SMART KIDS TRADING SRL

Str. Fagului nr. 57C, ap. 6

Cluj-Napoca, 400483