Nanga Shoes

O incaltaminte sanatoasa este aceea care protejeaza picioarele de frig sau accidentari, dar le permite acestora sa se miste in voie, lasand suficient loc degetelor. Papuceii cu intarituri din carton sau plastic isi pastreaza forma in timp, dar au marele dezavantaj ca obliga picioarele sa se conformeze formei lor.
De aceea, noi preferam papuceii moi, fara intarituri, care permit materialului sa se intinda si sa se muleze pe piciorusele aflate in crestere. Astfel, piciorusele copiilor cresc in voie, neingradite!
Majoritatea copiilor adora sa stea desculti, asa ca trebuie sa le oferim pantofiori nu doar frumosi si comozi, ci mai ales sanatosi
Nanga acorda o atentie deosebit? productiei si utilizarii consistente a materialelor ecologice. Papuceii sunt produsi exclusiv in Europa.
Pentru producerea papuceilor Nanga sunt folosite materiale naturale 100%, cum ar fi lana organica pura si cauciucul natural.
In producerea papuceilor se utilizeaza economic resursele naturale si procesul de prelucrare este ecologic – pur si simplu 100% verde.
Calitatea inalta, aspectul si pretul echitabil caracterizeaza pantofii durabili produsi de Nanga si îi fac o necesitate pentru picioarele copiilor mici.
Pantofii si botoseii din lana fiarta pentru copii Nanga pastreaza picioarele celor mici calde, mai ales în sezonul rece, si asigura o aderenta sigura, printr-o talpa anti-alunecare, foarte flexibila, din cauciuc natural. Au un design unic, foarte iubit de cei mici.


Se afișează toate cele 6 de rezultate