Magna-Tiles

Magna-Tiles® au fost inventate in 1992 pentru a-i invata pe copii formele geometrice in joaca. Fiecare piesa are magneti pe margini. E un secret cum se poate ca acestia sa se atraga reciproc si cand sunt intorsi invers. Marimile sunt exact potrivite pentru copii pentru a se juca.
Magna-Tiles® sunt folosite in scoli, in centre pentru copii, in muzee pentru copii si in multe case din toata lumea. Parintii, educatorii si copiii de toate varstele iubesc Magna-Tiles®!

Beneficii:
— Jocul cu piesele Magna dezvolta abilitati critice si construieste muschiul matematic mental :)
— Magna-Tiles® face ca invatarea sa fie distractiva, implicand copiii, tehnica de atingere le permite sa devina ganditori critici prin joc creativ.
— Magna-Tiles® se atrag reciproc pe toate partile si se pot astfel crea diverse combinatii, cum ar fi cuburi, piramide, ajutandu-i pe copii sa treaca de la bidimensional la modele 3D.
— Magna-Tiles® ofera un stimul creativ si un antrenament pentru partea dreapta a creierului, prin constructii simple si distractive, in timp ce ii invata pe copii si matematica. Sunt un mijloc de valoare pentru rezolvarile problemelor spatiale, pentru gandirea logica si pentru rationamentul matematic.
— Magna-Tiles le dezvolta copiilor imaginatia, le creste timpul si capacitatea de concentrare asupra unui joc si le mentine atentia ocupata cu ceva educational.

Siguranta
Compania producatoare, Valtech LLC, este mereu preocupata pentru siguranta copiilor. In toti anii de cand este pe piata (chiar si Magna-Tiles sunt din 1992) nu a avut deloc incidente legata de siguranta sau retrageri ale produselor. Produsele si-au dovedit durabilitatea prin utilizare masiva zilnica la numeroase centre de joaca si scoli din toata lumea, mai mult de 25 de ani!
Toate produsele sunt aprobate prin standardele CE, EN71, ASTM si CPSIA.
Magna-Tiles® NU CONTIN BPA, ftalati, PVC, latex sau materiale toxice. Deci, spre deosebire de alte jucarii de plastic (sau copii ilegale ale Magna Tiles), acestea nu il imbolnavesc pe cel mic, nu ii distrug sistemul hormonal, nu ii cresc riscul de cancer.


Se afișează toate cele 7 de rezultate