0
Oct 23 2017

Dupa cum poate ai observat, rafturile noastre virtuale s-au umplut de papucei si botosei Nanga, pufosi si caldurosi, din lana fiarta si talpa din cauciuc natural. Nici nu au ajuns bine la noi si Stefan si-a ales deja o pereche, cu dragon. Tocmai am terminat de citit cartea Cum sa iti dresezi dragonul, asa ca papuceii au venit la fix. Chiar daca i-a ales pentru gradinita, inca ii aduce acasa in fiecare zi, nu se poate desparti de ei :)

I-am cunoscut pe cei care fabrica papuceii Nanga anul trecut, la targul Kind&Judend in Koln si mi-au placut pentru ca, pe langa faptul ca papuceii arata extraordinar, producatorii acorda o atentie deosebita productiei si utilizarii consistente a materialelor ecologice. Papuceii sunt produsi exclusiv in Europa.

Pentru producerea papuceilor Nanga sunt folosite materiale naturale 100%, cum ar fi lana organica pura si cauciucul natural. Calitatea inalta, aspectul si pretul echitabil caracterizeaza pantofii durabili produsi de Nanga si ii fac o necesitate pentru picioarele copiilor mici.

De cand sunt mamica am aflat ca cea mai buna incaltaminte este cea care imita mersul descult, cu talpa moale si flexibila, care nu ii incomodeaza pe cei mici. Botoseii si papuceii Nanga intrunesc aceste conditii. Talpa ultra flexibila, care se indoaie foarte usor, ii ajuta pe cei mici sa simta perfect suprafata pe care pasesc. Lana fiarta din care sunt fabricati lasa pielea sa respire, asigurand un confort termic sporit.

Pantofiorii si botoseii din lana fiarta pentru copii Nanga pastreaza picioarele celor mici calde, mai ales in sezonul rece, si asigura o aderenta sigura, printr-o talpa anti-alunecare, foarte flexibila, din cauciuc natural. Au un design unic, foarte iubit de cei mici. Sunt ideali pentru casa si gradinita.

Ii gasesti AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>