Name
Email
0
sept. 8 2016

CeLaVi este un brand al complexului danez de textile Brands4Kids, care ofera copiilor si bebelusilor haine de calitate, confortabile.  Siguranta copiilor este prioritatea lor. Produsele create de ei sunt testate contra substantelor nocive si certificate Oeko-Tex® 100.

Hainele de ploaie impermeabile pentru copii CeLaVi sunt realizate din cele mai bune materiale eco-friendly, non-toxice. Indiferent de vreme, copilul tau va avea asigurat tot confortul. Hainutele de ploaie CeLaVi proteajaza impotriva frigului, umezelii si vantului, sunt foarte usoare si moi.

Hainele de ploaie CeLaVi, impermeabile si foarte usoare, sunt ajutorul nostru de nadejde atunci cand ploua. Stim cu totii ca una din marile bucurii ale copiilor este joaca afara atunci cand ploua, saritul in balti si in noroi 🙂

In oferta HeyBaby gasesti umatoarele articole pentru ploaie:

Jachete de ploaie (windstopper), ideala ca si jacheta de primavara-toamna, poate fi folosita ca strat exterior pe timp de iarna sau vreme rece (multilayering)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pantaloni de ploaie si noroi: in mai multe variante, tip salopeta (cu bretele) pentru copii mai mici (pana la marimea 100), tip pantalon pentru copii mai mari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Printre caracteristicile esentiale care m-au convins sa aleg hainele de ploaie CeLaVi se numara urmatoarele:

  • – Cusaturile sunt etansate termic, pentru a asigura impermeabilitatea;
  • – Rezistenta mare la apa (testat la o coloana de apa de 5000 mm), certificate de Institutul Danez de Cercetare;
  • – Materialul nu contine chimicale daunatoare, in conformitate cu reglementarile chimice REACH (PVC, nickel, Azo, substante ignifuge, etc);

Cizme de ploaie pentru copii, fabricate din caucic natural, au o captuseala textila (bumbac moale), care asigura un confort sporit si sunt impermeabile 100%.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Name
Email