Name
Email
0
mai 21 2015
Prosop pentru bebelusi cu gluga de tip sort

Prosop pentru bebelusi Coochi Coocose: un inovator prosop-sort cu gluga.

Baita bebelusului nou-nascut este un moment emotionant pentru toti 3: mami, tati si bebe.  Cred ca toti proaspetii parinti isi amintesc cat de stresante au fost primele dati cand i-au facut baita celui mic. Eu imi amintesc cu siguranta. 🙂

Pentru a veni in ajutorul nostru, cei de la Coochi au creat un prosop pentru bebelusi tip sort, cu gluga: Coocoose. Acest prosop pentru bebelusi tip sort, cu gluga, confectionat din bumbac, este un produs indispensabil in viata nou-nascutului si a proaspetilor parinti .

Prosopul pentru bebelusi din bumbac foarte moale si super-absorbant Coocoose este un produs premiat al celor de la Coochi, care se poarta asemenea unui sort. Este un produs revolutionar in domeniu, simplu si practic.  Acest prosop pentru bebelusi iti permite sa ai  mainile libere in timpul baitei, pentru ca cel mic sa fie in deplina siguranta.

In momentul in care doresti sa scoti bebelusul afara din apa trebuie doar sa desfaci capsele din spate, il infasori in prosopul pentru bebelusi, ii pui gluga in cap si il poti incalzi, sterge si alinta in acelasi timp. Cu siguranta va fi un bebe foarte fericit!  🙂

Prosopul pentru bebelusi cu gluga de tip sort Coocoose este confectionat din bumbac pur 100% si este complet ajustabil, astfel incat si taticii vor putea participa la baita.

Prosop pentru bebelusi Coochi Coocose – caracteristici

  • Confectionat din bumbac pur 100%, foarte moale;
  • Dimensiuni: 140cm x 140cm, fiind mult mai mare decat un prosop cu gluga obisnuit;
  • Iti permite sa ai mainile libere in timpul baitei, astfel incat sa te poti bucura de acest moment minunat;
  • Te protejeaza de stropi;
  • Este perfect atat pentru mamici, cat si pentru bebe

Prosopul pentru bebelusi Coochi Coocoose este un produs inovator, castigator a multiple premii, printre care: GOLD Practical Pre School Award 2012, Silver Bizzie Baby Award 2012, Silver Right Start’s Best Baby Essential 2012, Bronze Loved by Parents Award 2012.

Chiar daca la inceput ti se va parea dificil sa „manevrezi” mica mogaldeata alunecoasa, sa te asiguri ca se simte confortabil la baita,  nu uita ca, la fel ca si toate celelate abilitati parentale, si acesta se invata prin experienta. In scurt timp acesta va deveni momentul preferat al zilei! 🙂

Prosopul pentru bebelusi tip sort, cu gluga, Coochi Coocose poate fi achizionat aici. Tu ce produse ai descoperit care fac baita bebelusului mai usoara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Name
Email