Name
Email
0
mai 3 2015
Lant pentru cana sau jucarii de la Booginhead

Lant pentru cana sau jucarii Sippi Grip – mamicile stiu de ce! 🙂

Fiecare copil trece printr-o perioada mai dificila, cand se intampla faimoasele „tantrums” (sau istericale pe romaneste 🙂 ) in care pe langa faptul ca se tranteste singur pe jos, arunca si tot ce are la indemana, incepand de la mancare, jucarii, sticle, cani si multe altele.

Booginhead a creat Sippi Grip, un lant pentru cana si jucarii, produs premiat international, inventat de o mamica, care se ataseaza de cana, biberonul sau jucaria celor mici, impiedicandu-le sa cada pe jos sau sa se piarda. Este perfect pentru familiile care sunt mereu in miscare.

Noi am folosit cu succes acest lant pentru cana sau jucarii la plimbare in parc, la restaurant, in masina si in vacanta. Se infasoara foarte usor pe orice sticla sau biberon, nu aluneca datorita materialului din care este confectionat. Se ataseaza foarte usor de scaunul de masa, carucior, scaun auto etc.

Lant pentru biberon

Sippi Grip Este disponibil intr-o mare varietate de culori, asortate bineinteles cu lanturile pentru suzeta Booginhead. Materialul din care este confectionat este rezistent, astfel incat sa poata sustine o sticla plina sau o jucarie de marime medie, este non-toxic asa ca poate fi „molfait” in voie de cei mici 🙂 , este lavabil iar lungimea este reglabila.

Pe heybaby.ro vei gasi, pe langa diversele modele ale acestui lant pentru cana sau jucarii, si alte produse Booginhead: lanturi pentru suzeta, gentute pentru suzeta si pungute pentru piure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Name
Email