Name
Email
0
apr. 16 2015
De ce sa alegi cosmetice organice pentru bebelusi si copii?

De ce cosmetice organice pentru bebelusi si copii? Pentru ca sanatatea lor este cea mai importanta!  

Asa cum avem grija cu ce ii hranim pe bebelusii nostri, la fel ar trebui sa fim foarte atenti la produsele cosmetice pe care le folosim. Daca alegem sa-i ferim de alimentele cu E-uri (aditivi), atunci trebuie sa-i ferim si de ingredientele chimice de sinteza (majoritatea din industria petrochimica) ce le invadeaza si se acumuleaza in organism.

Pielea noastra, cu atat mai mult a lor, are o putere foarte mare de absorbtie, de aceea este foarte important sa avem grija ca produsele care intra in contact cu ea sa fie cat mai naturale. Tot ce aplicam pe piele este absorbit de corpul nostru, aproape la fel cum le-ar consuma pe cale digestiva…un motiv foarte puternic pentru a alege cosmetice organice pentru bebelusi si copii, nu-i asa?

Noi am ales de mult sa folosim produse cosmetice organice pentru bebelusi si copii in locul celor conventionale. Delicatele cosmetice organice pentru bebelusi si copii nu contin substante chimice, cum ar fi coloranti sintetici, parfum, uleiuri minerale sau lanolina, produse petrochimice, sodium lauryl sulphate (SLS) sau parabeni si nu sunt modificate genetic.

Cele mai bune cosmetice organice pentru bebelusi si copii nu contin altceva decat ingrediente naturale, pure si non-toxice, care sunt sigure pentru puiul tau si pentru mediu.

Pe HeyBaby.ro gasesti cosmetice organice pentru bebelusi si copii de la Earth Friendly Baby, foarte iubite si apreciate in intreaga lume de catre mamicile iubitoare de natural.

De ce cosmetice organice pentru bebelusi si copii de la Earth Friendly Baby?

E simplu! Ne plac pentru ca sunt:

  • Certificate Natural & BIO de Ecocert Greenlife
  • Realizate in Marea Britanie
  • Netestate pe animale
  • Vegane (nu contin ingrediente de origine animala)
  • Fara parabeni, SLS, culori artificiale si parfumuri sintetice
  • Prevazute cu un capac ce se deschide cu o singura mana, pentru a putea sa tineti mereu cealalta mana pe          bebe ud si alunecos

Scopul declarat al celor de la Earth Friendly Baby este acela de a crea produse de cea mai buna calitate, sanatoase pentru copii si prietenoase cu mediul inconjurator. Compania din Marea Britanie si-a asumat o responsabilitate sociala si ecologica, implementand politici prin care lumea sa devina un loc mai bun pentru copii.

In anul 2011 compania care produce aceste minunate cosmetice organice pentru bebelusi si copii a fost “adoptata” de Lansinoh, ale carei produse sunt foarte cunocute si apreciate de mamicile care alapteaza.

Cosmetice organice pentru bebelusi si copii Earth Friendly Baby pe HeyBaby.ro

Sper  ca ti-a placut aceasta mica incursiune in lumea naturala cu cosmetice organice pentru bebelusi si copii, iar argumentele in favoarea lor sa te convinga sa le alegi pentru puiul tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Name
Email